Quantum New Technology
image

Dajevisoku raspoloživost mreže, bezbednosti podataka, upravljivosti i prilagodljivosti.

image

Sigurna i fleksibilna rešenja za vaš Data centar bez obzira na kapacitet – switchevi velikog kapaciteta, redudantni linkovi, kao i 10G i 40G linkovi za veze sa serverima i storage-ima.

image

Jedinstveni sistem za kontrolu, monitoring i centralizovano upravljanje svih uređaja wireless mreže, sigurnost i zaštita mreže, izrada grafičke vizuelizacije mreže i AP plug i Play instalacija.

image

Mrežna rešenja za sisteme video nadzora. Velika dostupnost i izbor PoE i PoE+ uređaja, zaštita od „Network Strom-a“, najviši stepen bezbednosti na mreži, jednostavno upravljanje i konfiguracija, kao i najviši stepen bezbednosti sadržaja na mreži

image

Pružamo rešenja u saradnji sa našim renomiranim partnerima u oblasti konferencijskih sistema, sistema za simultano prevođenje, audio i video sistema, kao i sistem za audio i video snimanje.

image

Aplikacija za višekanalnu komunikaciju sa klijentima. Rešenje je prilagođeno svim trenutno aktuelnim kanalima komunikacije sa Vašim klijenima - SMS, Email, Facebook, Instagram, Whats App, Viber...